Nyt badeværelse​

Badeværelset er boligens mest komplicerede rum, hvor en række af tekniske installationer og funktioner skal fungere bedst muligt sammen og ofte er det på få kvadratmeter. Badeværelset er derfor også det dyreste rum pr. kvadratmeter i boligen, når du skal bygge om eller bygge nyt.

Badeværelset er håndværksteknisk kompliceret med vand-, afløbs- varme-, og elinstallationer samlet på et lille areal, hvor der samtidig stilles store krav til både funktion, slidstyrke af overflader og vandtæthed af konstruktionerne.

Sjuskes der med planlægningen eller udførelsen, er der stor risiko for utætheder i badeværelset, som dagligt er udsat for påvirkning af vand og store mængder fugt. Slipper vand eller fugt ud i de omliggende konstruktioner i huset, kan det medføre alvorlige angreb af råd og svamp, som er meget bekostelige at udbedre.​

Det er derfor en god investering at hyre en hovedentreprenør som kan styre, rådgive skaffe fagfolk til arbejdet og derved sikre, at arbejdet udføres korrekt og her kommer Lorentzen Entreprise ind i billedet.

Lorentzen Entreprise tilbyder, at du får en professionel totalleverandør. Dette betyder bla. at du har en fast kontaktperson under hele forløbet. Du vil aldrig blive henvist til andre, men altid få en kompetent og ansvarsfuld service her og nu. Lorentzen Entreprise styrer hele forløbet med sikker hånd og koordinerer den samlede indsats lige fra indretningsforslag til murer, tømrer, maler, elektriker og VVS.

Vi lægger stor vægt på detaljer og høj kvalitet.​

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave i nedenstående formuar. Vi bestræber os på, at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vores proces

Samtale

Køb af håndværkerarbejde er en vanskelig proces og vi opfanger, via samtale, signaler og forståelse for, hvad det er, du ønsker og har behov for.​

idé

​På et tidligt tidspunkt skitseres mulige ideer, der realistisk kan gennemføres lovligt og økonomisk forsvarligt.​

Skitsering og udførelse

Vi bruger den nødvendige tid på skitsering og rådgivning, så arbejdets kvalitet og omfang kan fastlægges nøje inden udførelsen.​

Løbende opfølgning

Undervejs i byggeprocessen skal der løbende tages stilling til forandringer og her sikrer vi, at justeringer, via dialog og samtale, foretages i overensstemmelse med lovgivningen samt dine ønsker.

Aflevering

Når vi afleverer et projekt gennemgår vi kontrakten med dig, således at alle punkter med dine krav gennemgås, således at vi sikrer at du er tilfreds med resultatet.

Derfor skal du vælge os​:

dansk byggeribyg garanti

Det siger vores kunder​

Lorentzen Entreprise ApS​

CVR: 36079452

Rytterbakken 10

4000 Roskilde

Telefon: 20 20 73 73

E-mail: per@lze.dk