Toiletter og bad​

Alle typer af opgaver.

Vi udfører alle former for toilet og bad opgaver, lige fra mindre udskiftninger til etablering af et helt nyt badeværelse. Vi skelner ikke mellem store og små opgaver, men prioriterer alle vores kunder og lægger stor grundighed enhver opgave uanset omfang og størrelse.

Med Lorentzen Entreprise er du sikret kvalitetsbevidst arbejde, ligesom en af vores kernekompetencer er at rykke hurtigt ud til alle vores opgaver.

Nyt badeværelse til boligen?

I dag er badeværelset meget mere end blot et funktionelt toilet og bad. I dag skal funktionaliteten gå hånd i hånd med et smukt og behageligt design, der er rart at opholde sig i samtidig med, at det er rengøringsvenligt og praktisk.

Lorentzen Entreprise giver gode råd og vejledning til et badeværelse, der stemmer overens med dine ønsker og behov. Vi kan stå for alt fra nedrivning af det gamle bad til det nye står klart. Med en totalentreprise skal du som kunde ikke tænke på noget selv, men blot glæde dig til dit nye badeværelse.​

Badeværelser og toiletter til lejlighedskomplekser.

Skal der nye toiletter og bade i flere lejligheder, og skal det laves inden for en kort tidsramme? Så er Lorentzen Entreprise den rette til jobbet.

Vi har faste samarbejdspartnere, der har den samme sans for kvalitet og effektivitet som vi selv, hvorfor du er garanteret et resultat i top.

Kontakt os på telefon 20 20 73 73 og få en professionel til at stå for opgaven. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud!​

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave i nedenstående formuar. Vi bestræber os på, at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

Lorentzen Entreprise ApS​

CVR: 36079452

Rytterbakken 10

4000 Roskilde

Telefon: 20 20 73 73

E-mail: per@lze.dk