Toiletter og bad​

Alle typer af opgaver.

Vi udfører alle former for toilet og bad opgaver, lige fra mindre udskiftninger til etablering af et helt nyt badeværelse. Vi skelner ikke mellem store og små opgaver, men prioriterer alle vores kunder og lægger stor grundighed enhver opgave uanset omfang og størrelse.

Med Lorentzen Entreprise er du sikret kvalitetsbevidst arbejde, ligesom en af vores kernekompetencer er at rykke hurtigt ud til alle vores opgaver.

Nyt badeværelse til boligen?

I dag er badeværelset meget mere end blot et funktionelt toilet og bad. I dag skal funktionaliteten gå hånd i hånd med et smukt og behageligt design, der er rart at opholde sig i samtidig med, at det er rengøringsvenligt og praktisk.

Lorentzen Entreprise giver gode råd og vejledning til et badeværelse, der stemmer overens med dine ønsker og behov. Vi kan stå for alt fra nedrivning af det gamle bad til det nye står klart. Med en totalentreprise skal du som kunde ikke tænke på noget selv, men blot glæde dig til dit nye badeværelse.​

Badeværelser og toiletter til lejlighedskomplekser.

Skal der nye toiletter og bade i flere lejligheder, og skal det laves inden for en kort tidsramme? Så er Lorentzen Entreprise den rette til jobbet.

Vi har faste samarbejdspartnere, der har den samme sans for kvalitet og effektivitet som vi selv, hvorfor du er garanteret et resultat i top.

Kontakt os på telefon 20 20 73 73 og få en professionel til at stå for opgaven. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud!​

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave i nedenstående formuar. Vi bestræber os på, at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vores proces

Samtale

Køb af håndværkerarbejde er en vanskelig proces og vi opfanger, via samtale, signaler og forståelse for, hvad det er, du ønsker og har behov for.​

idé

​På et tidligt tidspunkt skitseres mulige ideer, der realistisk kan gennemføres lovligt og økonomisk forsvarligt.​

Skitsering og udførelse

Vi bruger den nødvendige tid på skitsering og rådgivning, så arbejdets kvalitet og omfang kan fastlægges nøje inden udførelsen.​

Løbende opfølgning

Undervejs i byggeprocessen skal der løbende tages stilling til forandringer og her sikrer vi, at justeringer, via dialog og samtale, foretages i overensstemmelse med lovgivningen samt dine ønsker.

Aflevering

Når vi afleverer et projekt gennemgår vi kontrakten med dig, således at alle punkter med dine krav gennemgås, således at vi sikrer at du er tilfreds med resultatet.

Derfor skal du vælge os​:

dansk byggeribyg garanti

Det siger vores kunder​

Lorentzen Entreprise ApS​

CVR: 36079452

Rytterbakken 10

4000 Roskilde

Telefon: 20 20 73 73

E-mail: per@lze.dk