Bæredygtigt byggeri til attraktive priser​

Vi leverer flotte og kreative byggeløsninger​

Drømmer du om et bæredygtigt sommerhus? Eller ønsker du et helt almindeligt byggeri? Så kan du med fordel overlade byggeentreprisen til os. Hos Lorentzen Entreprise tilbyder vi passionerede byggeløsninger, der er både flotte, kreative og bæredygtige. Samtidig har vi ganske attraktive priser. Vi varetager entrepriser for private og erhverv i blandt andet Roskilde, Hedehusene, Taastrup og mange andre steder.

​Bæredygtigt byggeri giver et godt og naturligt indeklima​

Et af vores specialer er bæredygtigt byggeri, hvor vi har woodfiber.dk som leverandør. Ved bæredygtigt byggeri anvender vi træfiberisolering uden tilsætningsstoffer. Det indebærer blandt andet, at byggeriet bliver mere bionedbrydeligt.

​Træfiberisolering har ikke kun en høj isoleringsevne, der giver en mærkbar energibesparelse. Det er samtidig med til at skabe et godt indeklima med en jævn temperaturrytme, der tilpasser sig både sommer og vinter uden fugtproblemer.

​Mange isoleringsmaterialer er meget CO2-tunge i fremstillingsprocessen, hvorimod naturprodukter som træfiber er både naturlige og bæredygtige. Miljøaftrykket er med andre ord det laveste på markedet. Dertil kommer, at alt kan genbruges, omdannes til energi eller anvendes som jordforbedring.​

​Vi er en professionel håndværksvirksomhed fra 2014. Vi beskæftiger faguddannede underentreprenører, heriblandt lærlinge under uddannelse. Desuden er vi medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri, hvilket er din sikkerhed for solide resultater, når du kunne tænke dig et bæredygtigt sommerhus eller en helårsbolig.

​Er det tid til et bæredygtigt sommerhus? Kontakt os og få en pris

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan give dig et bæredygtigt sommerhus eller helårsbolig. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og drømme til et byggeri eller en renovering. Vi kan også stå for dit projekt, hvis du ønsker et helt almindeligt byggeri.

Vi står naturligvis til rådighed med inspiration og professionel rådgivning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

Byg nyt sommerhus med os – du vælger selv, om det skal være et bæredygtigt tilbygning.

Kontakt os i dag

få et uforpligtende tilbud
​på entreprisearbejde

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Udfyld vores kontaktformular​

INDHENT ET ​UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Se vores proces herunder, og læs hvordan vi behandler din opgave.

​Det hele starter med en samtale

​Køb af håndværkerarbejde er en vanskelig proces og vi opfanger, via samtale, signaler og forståelse for, hvad det er, du ønsker og har behov for.​

Idé og brainstorming

​​På et tidligt tidspunkt skitseres mulige ideer, der realistisk kan gennemføres lovligt og økonomisk forsvarligt.​

Skitsering og udførelse​

​Vi bruger den nødvendige tid på skitsering og rådgivning, så arbejdets kvalitet og omfang kan fastlægges nøje inden udførelsen.​

Løbende opfølgning

​Undervejs i byggeprocessen skal der løbende tages stilling til forandringer og her sikrer vi, at justeringer, via dialog og samtale, foretages i overensstemmelse med lovgivningen samt dine ønsker.

​Aflevering af projektet

​Når vi afleverer et projekt gennemgår vi kontrakten med dig, således at alle punkter med dine krav gennemgås, således at vi sikrer at du er tilfreds med resultatet.

send os din opgave via formularen

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser og anmeldelser

​Hvad mener vores kunder?

"Vi fik malet alle yder- og kælderdøre i vores andelsboligforening af Lorentzen Entreprise. De var grundige, og sikrede i særdeleshed via deres forarbejdet, at det var de rigtige farver, der blev brugt, hvilket jo er utrolig vigtigt for vores ejendom, hvor der er mange holdninger og meninger omkring netop farver. Resultatet er blevet utrolig flot og malerne var rigtig flinke og professionelle. Kommunikationen med firmaet var også rigtig god."

Birger Ipsen​

"Lorentzen Entreprise har stået for en meget tilfredsstillende renovering af vores badeværelse. Per er en dygtig og grundig håndværker med en høj håndværksmæssig standard. Arbejdets kvalitet har fuldt ud tilfredsstillet vores høje krav. Per er meget behagelig og imødekommende, der er god til at vejlede og give gode råd. Vores nye badeværelse en daglig glæde for os, og vi giver Per vores varmeste anbefalinger."

Lene Sivertsen

kontaktoplysninger

Lorentzen Entreprise ApS

CVR-nummer: 36079452

Sankt Hans Gade 43

4000 Roskilde

​om lorentzen entreprise

Lorentzen Entreprise er en professionel håndværksvirksomhed, som blev grundlagt i 2014. Vi udfører arbejde overalt på Sjælland og kundekredsen er fortrinsvis private boligejere, virksomheder og institutioner. ​

©​ Lorentzen Entreprise ApS 2021. Alle rettigheder forbeholdes.