​​

Tømrer med mange års erfaring i branchen

​Er du på udkig efter en dygtig tømrer, som kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lorentzen Entreprise er et erfarent og professionelt tømrerfirma, som ved, at byggeri begynder med en god planlægning. Vi løser enhver opgave hos kunder i og omkring Roskilde, Hedehusene og Taastrup.

Lorentzen Entreprise løser alle tømreropgaver, og uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet. Vi står også gerne for totalentrepriser på byggeprocessen, så det bliver lettere for dig.

Eksempler på opgaver vi løser:

Hvad koster en tømrer i timen?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad en tømrer koster i timen, da det varierer fra opgave til opgave. Det kommer an på opgavens type, materialevalg samt opgavens samlede omfang. Hvis der er tale om en mindre opgave, vil du typisk modtage en fast, lav timepris, mens vi sammensætter et samlet og godt tilbud ved større projekter. Vi garanterer billige priser uanset hvad.​

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides, skal du have nyt skur, eller skal den store stue deles op i to mindre? Knirker gulvet, binder døren eller trækker det fra vinduet? Uanset hvad dine ønsker er, så kommer vores tømrermester og løser opgaven for dig. Via grundigt forarbejde, hvor vi sammen finder frem til den bedste løsning, skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde, som du kan få glæde af i mange år.

Kontakt os og modtag et godt tilbud

Skal vores erfarne tømrer sammensætte et godt tilbud til dig? Eller har du nogle spørgsmål? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står klar til at varetage enhver opgave. Du kan kontakte os på telefon: 20 20 73 73 eller på mail: per@lze.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Kontakt os i dag

få et uforpligtende tilbud
​på entreprisearbejde

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Udfyld vores kontaktformular​

INDHENT ET ​UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Se vores proces herunder, og læs hvordan vi behandler din opgave.

​Det hele starter med en samtale

​Køb af håndværkerarbejde er en vanskelig proces og vi opfanger, via samtale, signaler og forståelse for, hvad det er, du ønsker og har behov for.​

Idé og brainstorming

​​På et tidligt tidspunkt skitseres mulige ideer, der realistisk kan gennemføres lovligt og økonomisk forsvarligt.​

Skitsering og udførelse​

​Vi bruger den nødvendige tid på skitsering og rådgivning, så arbejdets kvalitet og omfang kan fastlægges nøje inden udførelsen.​

Løbende opfølgning

​Undervejs i byggeprocessen skal der løbende tages stilling til forandringer og her sikrer vi, at justeringer, via dialog og samtale, foretages i overensstemmelse med lovgivningen samt dine ønsker.

​Aflevering af projektet

​Når vi afleverer et projekt gennemgår vi kontrakten med dig, således at alle punkter med dine krav gennemgås, således at vi sikrer at du er tilfreds med resultatet.

send os din opgave via formularen

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser og anmeldelser

​Hvad mener vores kunder?

"Vi fik malet alle yder- og kælderdøre i vores andelsboligforening af Lorentzen Entreprise. De var grundige, og sikrede i særdeleshed via deres forarbejdet, at det var de rigtige farver, der blev brugt, hvilket jo er utrolig vigtigt for vores ejendom, hvor der er mange holdninger og meninger omkring netop farver. Resultatet er blevet utrolig flot og malerne var rigtig flinke og professionelle. Kommunikationen med firmaet var også rigtig god."

Birger Ipsen​

"Lorentzen Entreprise har stået for en meget tilfredsstillende renovering af vores badeværelse. Per er en dygtig og grundig håndværker med en høj håndværksmæssig standard. Arbejdets kvalitet har fuldt ud tilfredsstillet vores høje krav. Per er meget behagelig og imødekommende, der er god til at vejlede og give gode råd. Vores nye badeværelse en daglig glæde for os, og vi giver Per vores varmeste anbefalinger."

Lene Sivertsen

kontaktoplysninger

Lorentzen Entreprise ApS

CVR-nummer: 36079452

Sankt Hans Gade 43

4000 Roskilde

​om lorentzen entreprise

Lorentzen Entreprise er en professionel håndværksvirksomhed, som blev grundlagt i 2014. Vi udfører arbejde overalt på Sjælland og kundekredsen er fortrinsvis private boligejere, virksomheder og institutioner. ​

©​ Lorentzen Entreprise ApS 2021. Alle rettigheder forbeholdes.