Har du brug for en renovering af hus? Vi renoverer inde og ude!

​Er tiden ved at være inde til en professionel renovering af hus? Så er du landet det helt rette sted.​ Ved Lorentzen Entreprise står vi klar til at hjælpe med alle slags renoveringer af huse. Vores virksomhed ligger i Roskilde, men vi kører gerne til Hedehusene, Taastrup og omegn.

​Har du længe gået og overvejet, om du skal give huset en kærlig hånd? En renovering er et stort projekt og kræver nøje planlægning og ikke mindst det rette budget. Vi tilbyder at hjælpe med indvendig og udendørs husrenovering alt efter dine behov og ønsker.

​Mangler du en professionel hjælp, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi har mange års erfaring med boligrenovering og tilbyder totalentrepriser inden for tilbygning og ombygning af hus eller sommerhus.

​Vi tilbyder blandt andet:

  • ​Totalrenovering af hus
  • Mindre renovering i form af tilbygninger eller ombygninger
  • Kvalitetssikkert byggeri
  • Mange års erfaring

Hvad koster renovering af hus?

Det er klart, at priserne på en renovering af hus kan variere meget alt efter projektets omfang. Der vil derfor være forskel på, om det drejer sig om indvendig totalentreprise, og så afhænger det mange gange også af, hvor gammelt dit hus for eksempel er. Før vi kan give dig en endelig pris, tilbyder vi derfor et uforpligtende besøg, hvor vi kommer ud til dig og vurderer opgaven samt drøfter de muligheder, der er.

For os er det selvfølgelig vigtigt, at vi hele tiden sørger for at imødekomme dine behov og ønsker til en kommende boligrenovering. Hvis du ønsker, at projektet skal være så håndgribeligt som muligt, sørger vi for at sende en skitse til dig af renoveringen samt en overslagspris. Derefter er det op til dig at vurdere, om alt er, som det skal være.​

Ring for et uforpligtende tilbud

Mangler du flere informationer om priser eller renovering af hus? Så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Vi sørger for at opbygge et nært samarbejde med vores kunder, hvilket betydet, at du er med gennem hvert eneste skridt af processen i forbindelse med renovering af hus. Ring til telefon 20 20 73 73, eller send os en e-mail på: per@lze.dk.

Kontakt os i dag

få et uforpligtende tilbud
​på entreprisearbejde

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Udfyld vores kontaktformular​

INDHENT ET ​UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Se vores proces herunder, og læs hvordan vi behandler din opgave.

​Det hele starter med en samtale

​Køb af håndværkerarbejde er en vanskelig proces og vi opfanger, via samtale, signaler og forståelse for, hvad det er, du ønsker og har behov for.​

Idé og brainstorming

​​På et tidligt tidspunkt skitseres mulige ideer, der realistisk kan gennemføres lovligt og økonomisk forsvarligt.​

Skitsering og udførelse​

​Vi bruger den nødvendige tid på skitsering og rådgivning, så arbejdets kvalitet og omfang kan fastlægges nøje inden udførelsen.​

Løbende opfølgning

​Undervejs i byggeprocessen skal der løbende tages stilling til forandringer og her sikrer vi, at justeringer, via dialog og samtale, foretages i overensstemmelse med lovgivningen samt dine ønsker.

​Aflevering af projektet

​Når vi afleverer et projekt gennemgår vi kontrakten med dig, således at alle punkter med dine krav gennemgås, således at vi sikrer at du er tilfreds med resultatet.

send os din opgave via formularen

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser og anmeldelser

​Hvad mener vores kunder?

"Vi fik malet alle yder- og kælderdøre i vores andelsboligforening af Lorentzen Entreprise. De var grundige, og sikrede i særdeleshed via deres forarbejdet, at det var de rigtige farver, der blev brugt, hvilket jo er utrolig vigtigt for vores ejendom, hvor der er mange holdninger og meninger omkring netop farver. Resultatet er blevet utrolig flot og malerne var rigtig flinke og professionelle. Kommunikationen med firmaet var også rigtig god."

Birger Ipsen​

"Lorentzen Entreprise har stået for en meget tilfredsstillende renovering af vores badeværelse. Per er en dygtig og grundig håndværker med en høj håndværksmæssig standard. Arbejdets kvalitet har fuldt ud tilfredsstillet vores høje krav. Per er meget behagelig og imødekommende, der er god til at vejlede og give gode råd. Vores nye badeværelse en daglig glæde for os, og vi giver Per vores varmeste anbefalinger."

Lene Sivertsen

kontaktoplysninger

Lorentzen Entreprise ApS

CVR-nummer: 36079452

Sankt Hans Gade 43

4000 Roskilde

​om lorentzen entreprise

Lorentzen Entreprise er en professionel håndværksvirksomhed, som blev grundlagt i 2014. Vi udfører arbejde overalt på Sjælland og kundekredsen er fortrinsvis private boligejere, virksomheder og institutioner. ​

©​ Lorentzen Entreprise ApS 2021. Alle rettigheder forbeholdes.