Nyt tag samt renovering af tag udfører vi professionelt

​Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så er du velkommen til at kontakte Lorentzen Entreprise for professionel hjælp. Vi klarer både tagrenovering samt udskiftning til nyt tag hos private, virksomheder og institutioner. Vi kommer primært i områderne i og omkring Roskilde, Hedehusene og Taastrup.

Vi er en professionel virksomhed med mange års erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Vi kan eksempelvis foretage udskiftning af tag, så dit tag igen er pænt, og hvor isoleringen er i orden. Et ordentligt og solidt tag kan både hæve husets værdi samt sænke dit energiforbrug, og derfor kan det godt betale sig at vedligeholde sit tag.

Eksempler på opgaver vi løser:

Hvad koster et nyt tag?

Den nøjagtige pris på et nyt tag afhænger af flere forskellige ting. Det kommer eksempelvis an på, hvilken type tag du ønsker. Vi kan både tilbyde eternit, tagpap, tegl og meget andet. Derudover afhænger prisen af opgavens samlede omfang. Vi går meget op i at tilbyde billige priser til alle vores kunder, uanset hvad opgaven lyder på.​

​​

Uanset om vi skal udskifte dit undertag i sommerhuset eller skal foretage renovering af tag på din garage, står vi klar til at løse opgaven professionelt.

Vi garanterer høj kvalitet og solide løsninger, som du kan få glæde af i mange år. Vi overholder alle vores aftaler, og rydder op efter os selv, når tagudskiftningen er foretaget.

Kontakt os for flere oplysninger

Skal der lægges nyt tag på din garage eller på hele dit hus? Så står vi klar til at hjælpe dig med at løse opgaven professionelt. Vi kan varetage enhver opgave, så du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for hjælp. Vi kan kontaktes på telefon: 20 20 73 73 eller på mail: per@lze.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med et godt tilbud til dig.​

Kontakt os i dag

få et uforpligtende tilbud
​på entreprisearbejde

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Udfyld vores kontaktformular​

INDHENT ET ​UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Se vores proces herunder, og læs hvordan vi behandler din opgave.

​Det hele starter med en samtale

​Køb af håndværkerarbejde er en vanskelig proces og vi opfanger, via samtale, signaler og forståelse for, hvad det er, du ønsker og har behov for.​

Idé og brainstorming

​​På et tidligt tidspunkt skitseres mulige ideer, der realistisk kan gennemføres lovligt og økonomisk forsvarligt.​

Skitsering og udførelse​

​Vi bruger den nødvendige tid på skitsering og rådgivning, så arbejdets kvalitet og omfang kan fastlægges nøje inden udførelsen.​

Løbende opfølgning

​Undervejs i byggeprocessen skal der løbende tages stilling til forandringer og her sikrer vi, at justeringer, via dialog og samtale, foretages i overensstemmelse med lovgivningen samt dine ønsker.

​Aflevering af projektet

​Når vi afleverer et projekt gennemgår vi kontrakten med dig, således at alle punkter med dine krav gennemgås, således at vi sikrer at du er tilfreds med resultatet.

send os din opgave via formularen

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser og anmeldelser

​Hvad mener vores kunder?

"Vi fik malet alle yder- og kælderdøre i vores andelsboligforening af Lorentzen Entreprise. De var grundige, og sikrede i særdeleshed via deres forarbejdet, at det var de rigtige farver, der blev brugt, hvilket jo er utrolig vigtigt for vores ejendom, hvor der er mange holdninger og meninger omkring netop farver. Resultatet er blevet utrolig flot og malerne var rigtig flinke og professionelle. Kommunikationen med firmaet var også rigtig god."

Birger Ipsen​

"Lorentzen Entreprise har stået for en meget tilfredsstillende renovering af vores badeværelse. Per er en dygtig og grundig håndværker med en høj håndværksmæssig standard. Arbejdets kvalitet har fuldt ud tilfredsstillet vores høje krav. Per er meget behagelig og imødekommende, der er god til at vejlede og give gode råd. Vores nye badeværelse en daglig glæde for os, og vi giver Per vores varmeste anbefalinger."

Lene Sivertsen

kontaktoplysninger

Lorentzen Entreprise ApS

CVR-nummer: 36079452

Sankt Hans Gade 43

4000 Roskilde

​om lorentzen entreprise

Lorentzen Entreprise er en professionel håndværksvirksomhed, som blev grundlagt i 2014. Vi udfører arbejde overalt på Sjælland og kundekredsen er fortrinsvis private boligejere, virksomheder og institutioner. ​

©​ Lorentzen Entreprise ApS 2021. Alle rettigheder forbeholdes.