Vi opbygger din Træterrasse lige efter dine ønsker

Drømmer du om at få opbygget en ny træterrasse? Så kan du trygt få Lorentzen Entreprise til at hjælpe dig. Vi er et professionelt tømrerfirma med mange års erfaring i branchen. Vi servicerer både private kunder, virksomheder samt institutioner i og omkring Roskilde, Hedehusene og Taastrup. Vi kommer naturligvis også gerne uden for disse områder.

Vi har den rette erfaring og gode kompetencer til at bygge lige den træterrasse, som du drømmer om. Vi tilbyder desuden altid professionel inspiration og vejledning, så du er helt sikker på at finde den bedst mulige løsning.

Hvad koster en træterrasse?

Den nøjagtige pris på en træterrasse afhænger af dine ønsker og behov. Det kommer helt og aldeles an på, hvor stor den skal være. Når du samarbejder med os, er du garanteret løsninger af høj kvalitet til lave priser, uanset hvad dine drømme er.​​

Vi er en samarbejdspartner, som du kan stole på. Det betyder, at vi overholder alle vores aftaler, og at vi altid er meget grundige i vores arbejde. Du er derved garanteret solide og holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år.

Kontakt os for flere informationer

Kunne du tænke dig flere informationer om, hvad opbygning af træterrasse koster for dig, samt hvad dine muligheder er? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, så du er sikker på at få lige den terrasse, som du drømmer om.

For flere informationer og et godt tilbud, kontakt os på telefon: 20 20 73 73 eller på mail: per@lze.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

​​

Kontakt os i dag

få et uforpligtende tilbud
​på entreprisearbejde

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Udfyld vores kontaktformular​

INDHENT ET ​UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Se vores proces herunder, og læs hvordan vi behandler din opgave.

​Det hele starter med en samtale

​Køb af håndværkerarbejde er en vanskelig proces og vi opfanger, via samtale, signaler og forståelse for, hvad det er, du ønsker og har behov for.​

Idé og brainstorming

​​På et tidligt tidspunkt skitseres mulige ideer, der realistisk kan gennemføres lovligt og økonomisk forsvarligt.​

Skitsering og udførelse​

​Vi bruger den nødvendige tid på skitsering og rådgivning, så arbejdets kvalitet og omfang kan fastlægges nøje inden udførelsen.​

Løbende opfølgning

​Undervejs i byggeprocessen skal der løbende tages stilling til forandringer og her sikrer vi, at justeringer, via dialog og samtale, foretages i overensstemmelse med lovgivningen samt dine ønsker.

​Aflevering af projektet

​Når vi afleverer et projekt gennemgår vi kontrakten med dig, således at alle punkter med dine krav gennemgås, således at vi sikrer at du er tilfreds med resultatet.

send os din opgave via formularen

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser og anmeldelser

​Hvad mener vores kunder?

"Vi fik malet alle yder- og kælderdøre i vores andelsboligforening af Lorentzen Entreprise. De var grundige, og sikrede i særdeleshed via deres forarbejdet, at det var de rigtige farver, der blev brugt, hvilket jo er utrolig vigtigt for vores ejendom, hvor der er mange holdninger og meninger omkring netop farver. Resultatet er blevet utrolig flot og malerne var rigtig flinke og professionelle. Kommunikationen med firmaet var også rigtig god."

Birger Ipsen​

"Lorentzen Entreprise har stået for en meget tilfredsstillende renovering af vores badeværelse. Per er en dygtig og grundig håndværker med en høj håndværksmæssig standard. Arbejdets kvalitet har fuldt ud tilfredsstillet vores høje krav. Per er meget behagelig og imødekommende, der er god til at vejlede og give gode råd. Vores nye badeværelse en daglig glæde for os, og vi giver Per vores varmeste anbefalinger."

Lene Sivertsen

kontaktoplysninger

Lorentzen Entreprise ApS

CVR-nummer: 36079452

Sankt Hans Gade 43

4000 Roskilde

​om lorentzen entreprise

Lorentzen Entreprise er en professionel håndværksvirksomhed, som blev grundlagt i 2014. Vi udfører arbejde overalt på Sjælland og kundekredsen er fortrinsvis private boligejere, virksomheder og institutioner. ​

©​ Lorentzen Entreprise ApS 2021. Alle rettigheder forbeholdes.