​Professionel udskiftning af vinduer og døre

Står du og har brug for en professionel udskiftning af vinduer? Så er du landet det helt rette sted. Ved Lorentzen Entreprise er vi eksperter i STM vinduer og står klar til at hjælpe dig med det samme.​ ​Vores virksomhed er beliggende i Roskilde, men vi kører gerne ud til kunder i Hedehusene, Taastrup og omegn.

​Hvis du på nuværende tidspunkt står med et par gamle vinduer, der i den grad trænger til en udskiftning, så skal du ikke tøve meget længere – hjælpen er nemlig nær. Vi sørger for at levere og montere nye vinduer til dig, så du kan komme af med dine nuværende. Generelt har vi stor erfaring med udskiftning af glas, hvad end det drejer sig om døre eller vinduer. Det betyder også, at vi har kompetencerne og ikke mindst de rigtige ressourcer til at være leveringsdygtige i stort set alle typer af vinduer og døre.

​Vi tilbyder blandt andet:

  • Udskiftning af døre
  • Udskiftning og montering af vinduer
  • Alle former for vinduer og døre
  • Gode priser
  • STM vinduer

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser er meget varierende alt efter projektets omfang – heriblandt valg af ruder. Dog kan vi garantere dig som kunde, at vi tilbyder både døre og vinduer til gode priser, som det med tiden er lykkedes os at få forhandlet. Vi leverer og monterer nemlig året rundt, så derfor kan du trygt forhøre dig hos os, hvis du har brug for en professionel udskiftning af vinduer. Det er svært at give dig en endelig pris til at starte med. Det kan først lade sig gøre i det øjeblik, vi har vurderet opgaven.

​Efterfølgende sørger vi for at beregne en god pris på udskiftning af vinduer. Du vil derfor modtage et uforpligtende tilbud på montering af enten døre eller vinduer.

Mangler du yderligere informationer?

Hvis du har flere spørgsmål til vores montering af vinduer, priser eller andet, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi sørger også for at udarbejde et skræddersyet tilbud, så du hurtigst muligt kan komme i gang. Ring til telefon 20 20 73 73, eller send os en e-mail på: per@lze.dk.

1

Kontakt os i dag

få et uforpligtende tilbud
​på entreprisearbejde

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Udfyld vores kontaktformular​

INDHENT ET ​UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Se vores proces herunder, og læs hvordan vi behandler din opgave.

​Det hele starter med en samtale

​Køb af håndværkerarbejde er en vanskelig proces og vi opfanger, via samtale, signaler og forståelse for, hvad det er, du ønsker og har behov for.​

Idé og brainstorming

​​På et tidligt tidspunkt skitseres mulige ideer, der realistisk kan gennemføres lovligt og økonomisk forsvarligt.​

Skitsering og udførelse​

​Vi bruger den nødvendige tid på skitsering og rådgivning, så arbejdets kvalitet og omfang kan fastlægges nøje inden udførelsen.​

Løbende opfølgning

​Undervejs i byggeprocessen skal der løbende tages stilling til forandringer og her sikrer vi, at justeringer, via dialog og samtale, foretages i overensstemmelse med lovgivningen samt dine ønsker.

​Aflevering af projektet

​Når vi afleverer et projekt gennemgår vi kontrakten med dig, således at alle punkter med dine krav gennemgås, således at vi sikrer at du er tilfreds med resultatet.

send os din opgave via formularen

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser og anmeldelser

​Hvad mener vores kunder?

"Vi fik malet alle yder- og kælderdøre i vores andelsboligforening af Lorentzen Entreprise. De var grundige, og sikrede i særdeleshed via deres forarbejdet, at det var de rigtige farver, der blev brugt, hvilket jo er utrolig vigtigt for vores ejendom, hvor der er mange holdninger og meninger omkring netop farver. Resultatet er blevet utrolig flot og malerne var rigtig flinke og professionelle. Kommunikationen med firmaet var også rigtig god."

Birger Ipsen​

"Lorentzen Entreprise har stået for en meget tilfredsstillende renovering af vores badeværelse. Per er en dygtig og grundig håndværker med en høj håndværksmæssig standard. Arbejdets kvalitet har fuldt ud tilfredsstillet vores høje krav. Per er meget behagelig og imødekommende, der er god til at vejlede og give gode råd. Vores nye badeværelse en daglig glæde for os, og vi giver Per vores varmeste anbefalinger."

Lene Sivertsen

kontaktoplysninger

Lorentzen Entreprise ApS

CVR-nummer: 36079452

Sankt Hans Gade 43

4000 Roskilde

​om lorentzen entreprise

Lorentzen Entreprise er en professionel håndværksvirksomhed, som blev grundlagt i 2014. Vi udfører arbejde overalt på Sjælland og kundekredsen er fortrinsvis private boligejere, virksomheder og institutioner. ​

©​ Lorentzen Entreprise ApS 2021. Alle rettigheder forbeholdes.