Bæredygtig tilbygning lige efter dine ønsker og behov

Drømmer du om at få bygget en garage, en entre eller en udestue? Så kan du med fordel kontakte Lorentzen Entreprise. Vi er en professionel virksomhed, som kan udføre enhver form for bæredygtig tilbygning hos både private, virksomheder og institutioner. Vi kommer typisk i og omkring Roskilde, Hedehusene og Taastrup, men servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

​En tilbygning er en ideel løsning til dig, som drømmer om at skabe forandringer i dit hjem, eksempelvis i form af mere plads, men som ikke ønsker at flytte fra din bolig. Vi har mange års erfaring inden for tilbygninger og kan derfor lave en løsning, som matcher lige netop dine ønsker og behov bedst muligt.

​Hvad koster en bæredygtig tilbygning?

Det er ikke nemt at angive en konkret pris på, hvad en bæredygtig tilbygning koster, da det varierer fra opgave til opgave. Der er flere ting, som påvirker den endelige kvadratmeterpris, såsom materialevalg, tilbygningens type samt opgavens samlede omfang. Uanset hvad dine ønsker og behov er, kan du være sikker på, at vores priser altid er så lave som muligt.​

Vi kan bygge et skur til sommerhuset, en tagetage til dit hjem eller foretage en komplet renovering af dit hus. Du bør med andre ord aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp.

​Hos os er du garanteret holdbare og veludførte løsninger, uanset hvilken form for ombygning der er tale om.

Eksempler på opgaver vi løser:

​Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Skal vi bygge en ny carport i træ til dig eller udvide din stue med en bæredygtig tilbygning? Så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Vi sammensætter også gerne et uforpligtende tilbud til dig i samme omgang. Vi kan kontaktes på telefon: 20 20 73 73 eller på mail: per@lze.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

få et uforpligtende tilbud
​på entreprisearbejde

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Udfyld vores kontaktformular​

INDHENT ET ​UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Se vores proces herunder, og læs hvordan vi behandler din opgave.

​Det hele starter med en samtale

​Køb af håndværkerarbejde er en vanskelig proces og vi opfanger, via samtale, signaler og forståelse for, hvad det er, du ønsker og har behov for.​

Idé og brainstorming

​​På et tidligt tidspunkt skitseres mulige ideer, der realistisk kan gennemføres lovligt og økonomisk forsvarligt.​

Skitsering og udførelse​

​Vi bruger den nødvendige tid på skitsering og rådgivning, så arbejdets kvalitet og omfang kan fastlægges nøje inden udførelsen.​

Løbende opfølgning

​Undervejs i byggeprocessen skal der løbende tages stilling til forandringer og her sikrer vi, at justeringer, via dialog og samtale, foretages i overensstemmelse med lovgivningen samt dine ønsker.

​Aflevering af projektet

​Når vi afleverer et projekt gennemgår vi kontrakten med dig, således at alle punkter med dine krav gennemgås, således at vi sikrer at du er tilfreds med resultatet.

send os din opgave via formularen

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser og anmeldelser

​Hvad mener vores kunder?

"Vi fik malet alle yder- og kælderdøre i vores andelsboligforening af Lorentzen Entreprise. De var grundige, og sikrede i særdeleshed via deres forarbejdet, at det var de rigtige farver, der blev brugt, hvilket jo er utrolig vigtigt for vores ejendom, hvor der er mange holdninger og meninger omkring netop farver. Resultatet er blevet utrolig flot og malerne var rigtig flinke og professionelle. Kommunikationen med firmaet var også rigtig god."

Birger Ipsen​

"Lorentzen Entreprise har stået for en meget tilfredsstillende renovering af vores badeværelse. Per er en dygtig og grundig håndværker med en høj håndværksmæssig standard. Arbejdets kvalitet har fuldt ud tilfredsstillet vores høje krav. Per er meget behagelig og imødekommende, der er god til at vejlede og give gode råd. Vores nye badeværelse en daglig glæde for os, og vi giver Per vores varmeste anbefalinger."

Lene Sivertsen

kontaktoplysninger

Lorentzen Entreprise ApS

CVR-nummer: 36079452

Sankt Hans Gade 43

4000 Roskilde

​om lorentzen entreprise

Lorentzen Entreprise er en professionel håndværksvirksomhed, som blev grundlagt i 2014. Vi udfører arbejde overalt på Sjælland og kundekredsen er fortrinsvis private boligejere, virksomheder og institutioner. ​

©​ Lorentzen Entreprise ApS 2021. Alle rettigheder forbeholdes.