Professionel udskiftning af vinduer og døre

Står du og har brug for en professionel udskiftning af vinduer? Så er du landet det helt rette sted. Ved Lorentzen Entreprise står vi klar til at hjælpe dig med det samme.​

​Vores virksomhed er beliggende i Roskilde, men vi kører gerne ud til kunder i Lejre, Osted og omegn.

Hvis du på nuværende tidspunkt står med et par gamle vinduer, der i den grad trænger til en udskiftning, så skal du ikke tøve meget længere – hjælpen er nemlig nær. Vi sørger for at levere og montere nye vinduer til dig, så du kan komme af med dine nuværende.

Generelt har vi stor erfaring med udskiftning af glas, hvad end det drejer sig om døre eller vinduer. Det betyder også, at vi har kompetencerne og ikke mindst de rigtige ressourcer til at være leveringsdygtige i stort set alle typer af vinduer og døre.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Udskiftning af døre
  • Udskiftning og montering af vinduer
  • Alle former for vinduer og døre
  • Gode priser

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser er meget varierende alt efter projektets omfang – heriblandt valg af ruder. Dog kan vi garantere dig som kunde, at vi tilbyder både døre og vinduer til gode priser, som det med tiden er lykkedes os at få forhandlet.

Vi leverer og monterer nemlig året rundt, så derfor kan du trygt forhøre dig hos os, hvis du har brug for en professionel udskiftning af vinduer.

Det er svært at give dig en endelig pris til at starte med. Det kan først lade sig gøre i det øjeblik, vi har vurderet opgaven.

Efterfølgende sørger vi for at beregne en god pris på udskiftning af vinduer. Du vil derfor modtage et uforpligtende tilbud på montering af enten døre eller vinduer.

Mangler du yderligere informationer?

Hvis du har flere spørgsmål til vores montering af vinduer, priser eller andet, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi sørger også for at udarbejde et skræddersyet tilbud, så du hurtigst muligt kan komme i gang.

Ring til telefon 20 20 73 73, eller send os en e-mail på: per@lze.dk.

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave i nedenstående formuar. Vi bestræber os på, at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vores proces

Samtale

Køb af håndværkerarbejde er en vanskelig proces og vi opfanger, via samtale, signaler og forståelse for, hvad det er, du ønsker og har behov for.​

idé

​På et tidligt tidspunkt skitseres mulige ideer, der realistisk kan gennemføres lovligt og økonomisk forsvarligt.​

Skitsering og udførelse

Vi bruger den nødvendige tid på skitsering og rådgivning, så arbejdets kvalitet og omfang kan fastlægges nøje inden udførelsen.​

Løbende opfølgning

Undervejs i byggeprocessen skal der løbende tages stilling til forandringer og her sikrer vi, at justeringer, via dialog og samtale, foretages i overensstemmelse med lovgivningen samt dine ønsker.

Aflevering

Når vi afleverer et projekt gennemgår vi kontrakten med dig, således at alle punkter med dine krav gennemgås, således at vi sikrer at du er tilfreds med resultatet.

Derfor skal du vælge os​:

dansk byggeribyg garanti

Det siger vores kunder​

Lorentzen Entreprise ApS​

CVR: 36079452

Rytterbakken 10

4000 Roskilde

Telefon: 20 20 73 73

E-mail: per@lze.dk