Nyt tag samt renovering af tag udfører vi professionelt

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så er du velkommen til at kontakte Lorentzen Entreprise for professionel hjælp. Vi klarer både tagrenovering samt udskiftning til nyt tag hos private, virksomheder og institutioner. Vi kommer primært i områderne i og omkring Roskilde, Lejre og Osted.

Vi er en professionel virksomhed med mange års erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Vi kan eksempelvis foretage udskiftning af tag, så dit tag igen er pænt, og hvor isoleringen er i orden. Et ordentligt og solidt tag kan både hæve husets værdi samt sænke dit energiforbrug, og derfor kan det godt betale sig at vedligeholde sit tag.

Hvad koster et nyt tag?

Den nøjagtige pris på et nyt tag afhænger af flere forskellige ting. Det kommer eksempelvis an på, hvilken type tag du ønsker. Vi kan både tilbyde eternit, tagpap, tegl og meget andet. Derudover afhænger prisen af opgavens samlede omfang. Vi går meget op i at tilbyde billige priser til alle vores kunder, uanset hvad opgaven lyder på.​

Uanset om vi skal udskifte dit undertag i sommerhuset eller skal foretage renovering af tag på din garage, står vi klar til at løse opgaven professionelt. 

Vi garanterer høj kvalitet og solide løsninger, som du kan få glæde af i mange år. Vi overholder alle vores aftaler, og rydder op efter os selv, når tagudskiftningen er foretaget.

Kontakt os for flere oplysninger

Skal der lægges nyt tag på din garage eller på hele dit hus? Så står vi klar til at hjælpe dig med at løse opgaven professionelt. Vi kan varetage enhver opgave, så du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 20 73 73 eller på mail: per@lze.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med et godt tilbud til dig.​

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave i nedenstående formuar. Vi bestræber os på, at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vores proces

Samtale

Køb af håndværkerarbejde er en vanskelig proces og vi opfanger, via samtale, signaler og forståelse for, hvad det er, du ønsker og har behov for.​

idé

​På et tidligt tidspunkt skitseres mulige ideer, der realistisk kan gennemføres lovligt og økonomisk forsvarligt.​

Skitsering og udførelse

Vi bruger den nødvendige tid på skitsering og rådgivning, så arbejdets kvalitet og omfang kan fastlægges nøje inden udførelsen.​

Løbende opfølgning

Undervejs i byggeprocessen skal der løbende tages stilling til forandringer og her sikrer vi, at justeringer, via dialog og samtale, foretages i overensstemmelse med lovgivningen samt dine ønsker.

Aflevering

Når vi afleverer et projekt gennemgår vi kontrakten med dig, således at alle punkter med dine krav gennemgås, således at vi sikrer at du er tilfreds med resultatet.

Derfor skal du vælge os​:

dansk byggeribyg garanti

Det siger vores kunder​

Lorentzen Entreprise ApS​

CVR: 36079452

Rytterbakken 10

4000 Roskilde

Telefon: 20 20 73 73

E-mail: per@lze.dk