Renovering indvendigt som udvendigt

Lorentzen Entreprise tilbyder renovering indvendigt som udvendigt, vi tilbyder totalentrepriser inden for tilbygninger og ombygninger af private huse og sommerhuse.

Beslutning om at bygge er ofte en lang proces, hos os har du mulighed for at få et uforpligtende besøg blot for at drøfte mulighederne. Vi tegner gerne en skitse, som du modtager sammen med en overslagspris før du skal tage en endelig beslutning om et byggeri.

Vi har et tæt samarbejde med underentreprenører som vi benytter under byggeriet. Alle er kompetente håndværkere, og vi modtager ofte ros fra vores kunder for kvaliteten af deres arbejde samt deres omgængelighed på byggepladsen.

Kort sagt, kontakt Lorentzen Entreprise for det kvalitetssikre byggeri, som foregår i nært samarbejde med vores kunder.​​

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave i nedenstående formuar. Vi bestræber os på, at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vores proces

Samtale

Køb af håndværkerarbejde er en vanskelig proces og vi opfanger, via samtale, signaler og forståelse for, hvad det er, du ønsker og har behov for.​

idé

​På et tidligt tidspunkt skitseres mulige ideer, der realistisk kan gennemføres lovligt og økonomisk forsvarligt.​

Skitsering og udførelse

Vi bruger den nødvendige tid på skitsering og rådgivning, så arbejdets kvalitet og omfang kan fastlægges nøje inden udførelsen.​

Løbende opfølgning

Undervejs i byggeprocessen skal der løbende tages stilling til forandringer og her sikrer vi, at justeringer, via dialog og samtale, foretages i overensstemmelse med lovgivningen samt dine ønsker.

Aflevering

Når vi afleverer et projekt gennemgår vi kontrakten med dig, således at alle punkter med dine krav gennemgås, således at vi sikrer at du er tilfreds med resultatet.

Derfor skal du vælge os​:

dansk byggeribyg garanti

Det siger vores kunder​

Lorentzen Entreprise ApS​

CVR: 36079452

Rytterbakken 10

4000 Roskilde

Telefon: 20 20 73 73

E-mail: per@lze.dk