Terrasse laver vi til dig lige efter dine ønsker

Drømmer du om at få lavet en ny terrasse? Så kan du trygt få Lorentzen Entreprise til at hjælpe dig. Vi er et professionelt tømrerfirma med mange års erfaring i branchen. Vi servicerer både private kunder, virksomheder samt institutioner i og omkring Roskilde, Lejre og Osted. Vi kommer naturligvis også gerne uden for disse områder.

Vi har den rette erfaring og gode kompetencer til at lave lige den terrasse, som du drømmer om. Uanset om den skal være overdækket, bygget af træ eller lægges med store, flotte fliser, så står vi klar til at realisere dine terrassedrømme. Vi tilbyder desuden altid professionel inspiration og vejledning, så du er helt sikker på at finde den bedst mulige løsning.

Hvad koster en terrasse?

Den nøjagtige pris på en terrasse afhænger af dine ønsker og behov. Det kommer an på, hvor stor den skal være, samt hvilke materialer den skal laves i. Når du samarbejder med os, er du garanteret løsninger af høj kvalitet til lave priser, uanset hvad dine drømme er.​

Vi er en samarbejdspartner, som du kan stole på. Det betyder, at vi overholder alle vores aftaler, og at vi altid er meget grundige i vores arbejde. Du er derved garanteret solide og holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år.

Kontakt os for flere informationer

Kunne du tænke dig flere informationer om, hvad opbygning af træterrasse koster for dig, samt hvad dine muligheder er? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, så du er sikker på at få lige den terrasse, som du drømmer om.

For flere informationer og et godt tilbud, kontakt os på telefon: 20 20 73 73 eller på mail: per@lze.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave i nedenstående formuar. Vi bestræber os på, at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vores proces

Samtale

Køb af håndværkerarbejde er en vanskelig proces og vi opfanger, via samtale, signaler og forståelse for, hvad det er, du ønsker og har behov for.​

idé

​På et tidligt tidspunkt skitseres mulige ideer, der realistisk kan gennemføres lovligt og økonomisk forsvarligt.​

Skitsering og udførelse

Vi bruger den nødvendige tid på skitsering og rådgivning, så arbejdets kvalitet og omfang kan fastlægges nøje inden udførelsen.​

Løbende opfølgning

Undervejs i byggeprocessen skal der løbende tages stilling til forandringer og her sikrer vi, at justeringer, via dialog og samtale, foretages i overensstemmelse med lovgivningen samt dine ønsker.

Aflevering

Når vi afleverer et projekt gennemgår vi kontrakten med dig, således at alle punkter med dine krav gennemgås, således at vi sikrer at du er tilfreds med resultatet.

Derfor skal du vælge os​:

dansk byggeribyg garanti

Det siger vores kunder​

Lorentzen Entreprise ApS​

CVR: 36079452

Rytterbakken 10

4000 Roskilde

Telefon: 20 20 73 73

E-mail: per@lze.dk