Tilbygning lige efter dine ønsker og behov

Drømmer du om at få bygget en garage eller en udestue? Så kan du med fordel kontakte Lorentzen Entreprise. Vi er en professionel virksomhed, som kan udføre enhver form for tilbygning hos både private, virksomheder og institutioner. Vi kommer typisk i og omkring Roskilde, Lejre og Osted, men servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

En tilbygning er en ideel løsning til dig, som drømmer om at skabe forandringer i dit hjem, eksempelvis i form af mere plads, men som ikke ønsker at flytte fra din bolig. Vi har mange års erfaring inden for tilbygninger og kan derfor lave en løsning, som matcher lige netop dine ønsker og behov bedst muligt.

Hvad koster en tilbygning?

Det er ikke nemt at angive en konkret pris på, hvad en tilbygning koster, da det varierer fra opgave til opgave. Der er flere ting som påvirker den endelige kvadratmeterpris, såsom materialevalg, tilbygningens type samt opgavens samlede omfang. Uanset hvad dine ønsker og behov er, kan du være sikker på, at vores priser altid er så lave som muligt.​

Vi kan bygge et skur til sommerhuset, en tagetage til dit hjem eller foretage en komplet renovering af dit hus. Du bør med andre ord aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp. 

Hos os er du garanteret holdbare og veludførte løsninger, uanset hvilken form for ombygning der er tale om.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Skal vi bygge en ny carport i træ til dig eller udvide din stue med en tilbygning? Så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Vi sammensætter også gerne et uforpligtende tilbud til dig i samme omgang.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 20 73 73 eller på mail: per@lze.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave i nedenstående formuar. Vi bestræber os på, at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vores proces

Samtale

Køb af håndværkerarbejde er en vanskelig proces og vi opfanger, via samtale, signaler og forståelse for, hvad det er, du ønsker og har behov for.​

idé

​På et tidligt tidspunkt skitseres mulige ideer, der realistisk kan gennemføres lovligt og økonomisk forsvarligt.​

Skitsering og udførelse

Vi bruger den nødvendige tid på skitsering og rådgivning, så arbejdets kvalitet og omfang kan fastlægges nøje inden udførelsen.​

Løbende opfølgning

Undervejs i byggeprocessen skal der løbende tages stilling til forandringer og her sikrer vi, at justeringer, via dialog og samtale, foretages i overensstemmelse med lovgivningen samt dine ønsker.

Aflevering

Når vi afleverer et projekt gennemgår vi kontrakten med dig, således at alle punkter med dine krav gennemgås, således at vi sikrer at du er tilfreds med resultatet.

Derfor skal du vælge os​:

dansk byggeribyg garanti

Det siger vores kunder​

Lorentzen Entreprise ApS​

CVR: 36079452

Rytterbakken 10

4000 Roskilde

Telefon: 20 20 73 73

E-mail: per@lze.dk