​Tømrer med mange års erfaring i branchen

Er du på udkig efter en dygtig tømrer, som kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lorentzen Entreprise er et erfarent og professionelt tømrerfirma, som ved, at byggeri begynder med en god planlægning. Vi løser enhver opgave hos kunder i og omkring Roskilde, Lejre og Osted.

Lorentzen Entreprise løser alle tømreropgaver, og uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet. Vi står også gerne for totalentrepriser på byggeprocessen, så det bliver lettere for dig.

Eksempler på opgaver vi løser:

  • Reparation og vedligehold
  • ​Ombygning
  • ​Tilbygning
  • ​Nybygning
  • ​Vinduer og døre
  • ​Tagudskiftning
  • ​Stern og gavlbeklædning.

Hvad koster en tømrer i timen?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad en tømrer koster i timen, da det varierer fra opgave til opgave. Det kommer an på opgavens type, materialevalg samt opgavens samlede omfang.

Hvis der er tale om en mindre opgave, vil du typisk modtage en fast, lav timepris, mens vi sammensætter et samlet og godt tilbud ved større projekter. Vi garanterer billige priser uanset hvad.

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides, skal du have nyt skur, eller skal den store stue deles op i to mindre? Knirker gulvet, binder døren eller trækker det fra vinduet? Uanset hvad dine ønsker er, så kommer vores tømrermester og løser opgaven for dig.

Via grundigt forarbejde, hvor vi sammen finder frem til den bedste løsning, skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde, som du kan få glæde af i mange år.

Kontakt os og modtag et godt tilbud

Skal vores erfarne tømrer sammensætte et godt tilbud til dig? Eller har du nogle spørgsmål? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står klar til at varetage enhver opgave.

Du kan kontakte os på telefon: 20 20 73 73 eller på mail: per@lze.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. 

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave i nedenstående formuar. Vi bestræber os på, at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vores proces

Samtale

Køb af håndværkerarbejde er en vanskelig proces og vi opfanger, via samtale, signaler og forståelse for, hvad det er, du ønsker og har behov for.​

idé

​På et tidligt tidspunkt skitseres mulige ideer, der realistisk kan gennemføres lovligt og økonomisk forsvarligt.​

Skitsering og udførelse

Vi bruger den nødvendige tid på skitsering og rådgivning, så arbejdets kvalitet og omfang kan fastlægges nøje inden udførelsen.​

Løbende opfølgning

Undervejs i byggeprocessen skal der løbende tages stilling til forandringer og her sikrer vi, at justeringer, via dialog og samtale, foretages i overensstemmelse med lovgivningen samt dine ønsker.

Aflevering

Når vi afleverer et projekt gennemgår vi kontrakten med dig, således at alle punkter med dine krav gennemgås, således at vi sikrer at du er tilfreds med resultatet.

Derfor skal du vælge os​:

dansk byggeribyg garanti

Det siger vores kunder​

Lorentzen Entreprise ApS​

CVR: 36079452

Rytterbakken 10

4000 Roskilde

Telefon: 20 20 73 73

E-mail: per@lze.dk